Jacht refits, privacy en getinte raamfolie

 

Geef uw jacht meer privacy en bescherming tegen UV en warmte het hele jaar door. Tevens voorkom schade aan het glasoppervlakte.

 

Op al onze glasfolies worden de UV en UVA stralingen teruggebracht met een maxima tot 99,9%. We kunnen de ruiten verblinden tot 80%, waardoor het jacht een stuk comfortabeler is tijdens de warmere maanden. Tijdens de winter zullen de coating glasfolies fungeren als isolatie van de beglazing, hierdoor behoud je de warmte van het jacht tijdens de koudere maanden.

 

Shipcar Design kan uw interieur of exterieur oppervlakken te beschermen met een extreem speciale urethaan vinyl film. Deze dikke, optisch heldere, beschermende vinyl vermindert normale slijtage, krassen en helpt de afwerking van het oppervlak waarop het toegepast is behouden.

 

Shipcar Design Yacht Wrapping is een van de slimste manier om uw jacht te beschermen en/of te voorzien van een nieuwe kleur. Hieronder vind u enkele voordelen van het yacht wrappen:

 

Low Cost:  De kosten van het inpakken van uw schip bedragen ongeveer een derde van wat het zou kosten wanneer u besluit te gaan schilderen of spuiten. Tevens bent u bij de beide genoemde opties altijd afhankelijk van de schilderkunsten van de schilder. De wrap is geheel in 1 kleur geprint, zodat u geen onnodige strepen ziet.

 

Snel: Vinyl wrappen kan meestal worden aangebracht binnen een paar dagen. Hierdoor is het niet nodig om een jacht nutteloos op de kant te laten staan.  

 

Easy Care: Een vinyl jacht wrap is ongelooflijk gemakkelijk te verzorgen. Je hoeft niet meer iedere keer te polijsten, gewoon gebruik maken van zeep en water om uw Yacht wrap schoon te maken. Tevens zijn er gespecialiseerde vinyl cleaners te verkrijgen waarmee eventuele grote vleken of beschadigde gebieden extra kunnen worden behandeld..

 

Geen gedoe Reparaties: Als uw vinyl Yacht wrap bekrast of gedeukt is, is er geen noodzaak om opnieuw de hele romp te voorzien van een nieuwe kleur. De meeste reparaties kunnen met een eenvoudige bewerking gerepareerd worden.

 

Klantgericht: Merk of naam van uw jacht, zelfs het promoten van een evenement of sponsors, met een volledig aangepaste jacht wrap. We kunnen ontwerpen en afdrukken van uw afbeeldingen op vinyl, om uw Yacht een spectaculaire one-of-a-kind afwerking te geven en als u het liefst een specifieke kleur wilt kunnen we de exact  kleur printen.

 

Gemakkelijk te verwijderen: Gebruik vinyl wraps om originele lak of gelcoat van uw jacht te beschermen en te onderhouden, of gebruik dit om het schip op te knappen om te de waarde van uw schip te laten toenmen, of probeer een nieuwe kleur, die gemakkelijk kan worden verwijderd, waardoor er geen schade aan de verf of gelcoat eronder toetreedt. 

 

Lange Levensduur: wij geven altijd garantie van de fabrikant van vinyl films die we plaatsen, die aanzienlijk langer is dan de verf - tot 8 jaar in sommige gevallen. We gebruiken dan ook alleen beproefde films die hoogwaardig zijn voor in een watersport milieu, variërend van dikkere duurzamer hoogglans films tot ultradunne films die meer grip bieden.

 

Veilig en Milieuvriendelijk: De vynils worden zonder chemicaliën of oplosmiddelen, de vinyl types welke wij gebruiken zijn allemaal veilig en zijn een milieuvriendelijk alternatief ten opzichte van giftige marine verf. Vinyl kan worden hergebruikt? Nee, maar deze kan wel worden gerecycled.