Shipcar, uw full service jacht partner

 

Shipcar services heeft op het gebied van motorjachten alles te bieden wat u verlangt. 

Doordat wij ons eigen service team hebben is het voor u mogelijk zorgeloos te varen. 

 

Alle onderhoudswerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd, van de jaarlijkse beurt tot het maken van een kachel aan boord.

Ons team staat altijd voor u klaar.

 

Wanneer een schip word aangekocht via een andere makelaar word deze in veel gevallen niet klaar gemaakt. Dit betekend dat u met een hoop eigen werkzaamheden blijft zitten. Wij kunnen de boot dan op alle facetten controleren en waar nodig repareren. Zo weet u zeker dat u op een boot gaat varen waarbij u de komende tijd alleen van hoeft te genieten. Wanneer uw schip opnieuw aan service toe is belt u ons gewoon op. Zo heeft u te maken met 1 contactpersoon en dit is simpel voor u en voor ons.

 

Wij bieden ook service in het buitenland. Dit betekend in het kort dat wanneer u een schip in bijvoorbeeld Spanje of Frankrijk heeft liggen, deze volledig onder Nederlandse expertise word onderhouden. Simpel in verband met de eventuele taal barrière en tevens weet u zeker dat het goed gebeurd. Ons service team rijd door heel Europa op weg naar uw schip.

 

Ook wanneer uw boot gepoetst of schoon gemaakt moet worden kunnen wij dit voor u organiseren.

U heeft dus alles onder 1 dak. Dit is het gemak van Shipcar Services.

 

Het transport van luxe motorjachten van en naar de Mediterrane verzorgen wij in samenwerking met diverse partners, onze monteur is altijd bij het af en opbouwen van de boot zodat uw schip ten alle tijde onder onze expertise staat.

 

 

Mocht u vragen hebben kunt u ons vrijblijvend contacteren.

 

 

Boegschroef inbouwen? Ook dit kunnen we voor u, zie foto's.